23 Spor Branşı Tek Çatı Altında Toplandı

Birçok spor branşını çatısı altında toplayan Alaca Fit, 23 spor branşı için dalında uzman antrenörlerle spor yapma imkanı sunuyor.

23 Spor Branşı Tek Çatı Altında Toplandı
Alaca Fit Spor Salonu, çatısı altında toplanan başta fitnes, tekvando, Kick boks, Kardio aerobik-plates ve zumba olmak üzere 23 braşta antrenörler nezaretinde spor yapmak isteyenlere eşsiz bir fırsat sunuyor. Malatyalılara bulunmaz bir imkan sunduklarını belirten Vücut Geliştirme Antrenörü Mehmet Baldiş, spor yapmak isteyenlerin bir aile ortamı sıcaklığında bu amaçlarını gerçekleştirebileceklerini söyleyerek, Malatyalıları spor yapmaya davet etti. Baldiş, “1997 yılından beri fitnes- vücut geliştirme branşıyla uğraşıyorum. Şu an hocalık yaptığım Alaca Fit’te tam bir aile ortamında çalışmaktayız. Burada neredeyse tüm spor branşlarının tek çatı altında toplandığı bir yapı var. Spor yapmak isteyenler için bulunmaz bir fırsat” şeklinde konuştu.

Kardiyo aerobik, kardiyo step ve kardiyo plates antrenörü, Milli Tekvandocu Ayşe Biri ise herkesi spor yapmaya davet ederek, “Milli tekvandocuyum. Kardiyo aerobik, kardiyo step ve kardiyo plates antrenörlüğü yapıyorum. Burada diğer spor salonlarına göre alışılmışın dışına çıktık. Daha çok yağ yakıcı ve sıkılaştırıcı antrenmanlar yaptırıyorum. Antrenman metotlarımı tanımak amaçlı olarak sporcularıma deneme antrenmanları yapma imkanı sunuyorum” diye konuştu.

Trend Fitnes antrenörü Ezgi Çakşak: “Malatya’da bir ilki gerçekleştiriyoruz”

Trend Fitnes antrenörü, Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü mezunu Ezgi Çakşak, “Malatya’da bir ilki gerçekleştiriyoruz yeni trend fitnes ile. Bayanlara yönelik kilo verdirme ve kilo aldırmaya yönelik çalışmalarımız var. Bu konuda iddialıyım. Malatya’daki tüm bayanları bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Aerobik- step antrenörü Sümeyye Koruyan: “Tam bir aile ortamında çalışıyoruz”

Aerobik- step antrenörü, İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu mezunu Sümeyye Koruyan ise, “Burada üyelerimizle tam bir aile ortamında çalışıyoruz. Amacımız üyelerimizin isteklerini salonumuzun prensipleri doğrultusunda gerçekleştirmek. Üyelerimizle diyaloglarımız sporun dışında genellikle aile ortamı gibi. Burada her branşa hitap ediyoruz” diye konuştu.

Tekvando ve kick boks antrenörü Yusuf Biri: “23 tane branşta hizmet vermekteyiz”

Tekvando ve kick boks antrenörü, Milli Tekvandocu Yusuf Biri de Malatyalılara bulunmaz bir fırsat sunduklarını belirterek, “Kick Boks, jimnastik ve tekvando eğitmeniyim. İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu öğrencisiyim aynı zamanda. Biz burada Nevzat Alaca hocam ile birlikte 23 tane branşta hizmet vermekteyiz. Bizim buradaki öncelikli hedefimiz insanlara sağlıklı bir yaşam sunmak. Daha sonra da ülkemize, vatanımıza hayırlı ve faydalı insanlar yetiştirmek. Malatyalıların spora olan ilgili üst düzeyde. Bu da bizi fazlasıyla memnun ediyor” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA