Tufanbeyli'de 115 Bin Metrekare Parke Taşı Döşendi

Tufanbeyli Belediyesi, yol açma ve genişletme çalışmalarının yanı sıra 115 bin metrekare kilitli parke taşı döşedi.

Tufanbeyli'de 115 Bin Metrekare Parke Taşı Döşendi
Geçen kış mevsiminin ardından hizmet atağı başlatan Tufanbeyli Belediyesi, hizmetlerine bütün yaz boyu devam etti. İlçe merkezinde kilitli parke taşı döşenmeyen sokak kalmazken, yasayla mahalle statüsüne kavuşan köylere de toplam 115 bin metre kare kilitli parke taşı döşedi. Olmayan yerlere sokaklar açılırken, dar olan sokaklar da genişletildi. 455 metreküp istinat duvarı yapıldı. Ayrıca, hem insanların hem de hayvanların faydalanması için 20 adet tekneli çoban çeşmesi yapıldı.

Hizmetlerin aralıksız devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Remzi Ergü, “Çalışmalarımız hava şartları el verdiğince kışa kadar aralıksız devam edecek. Dokunmadık mahalle ve sokak bırakmayacağız. İlk günkü aşkla hizmetlerimize devam ediyoruz” dedi.

Ayrıca 30 kilometrelik sathi asfalt kaplama ve alt yapı çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Ergü, "Yol yapım çalışmalarımızı bazı mahallelerimizde kilitli parke taşı, bazı mahallelerimizde sathi asfalt kaplama olarak hız kesmeden sürdürüyoruz. Söz verdiğimiz gibi Allah’ın izniyle bizim sorumluluğumuzda olan bütün yolları yapacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA