Sosyal Politika Birim Başkanları Bir Araya Geldi

AK Parti Antalya İl Sosyal Politikalar Başkanlığının, İlçe birim başkanları toplantısı, Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç ’in katılımıyla gerçekleşti.

Sosyal Politika Birim Başkanları Bir Araya Geldi
AK Parti Antalya İl Sosyal Politikalar Başkanlığının düzenlediği toplantıya AK Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, İl Sosyal Politikalar Başkanı Osman Dirican, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sanem Öztürk, İl Sosyal Politikalar Müdürü Abdullah Çalışkan, Valilik Sosyal Vakıflar İl Müdürü Ahmet Çalım, Sosyal Politikalar Daire Başkanı Ayşe Üstündağ ile Sosyal politikalardan sorumlu ilçe birim başkanları katıldı.

En önemli birimimiz

Antalya’da sosyal alanda gerçekleşen çalışmaların istişare edildiği toplantıda konuşan Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, “Devletimizin hükümetimizin sosyal alanda birçok çalışması mevcut. Biz siyasiler bu hizmetleri vatandaşımıza ulaştırmada, anlatmada adeta bir köprü konumundayız. Sosyal Politikalar Başkanlığımızda bu anlamda bizim en önemli birimlerimizin başında geliyor. Milletin kurduğu ve Gücünü milletten alan bir partiyiz. Bu millete ne kadar hizmet etsek az. O yüzden her alanda milletimize hizmetimizi arttırarak devam ettirmeliyiz. Bu anlamda Antalya’da sosyal anlamda ihtiyaç sahibi herkese yardımcı olacak bir ekibe sahibiz. Başta Büyükşehir Belediyemiz ve İl Sosyal Politikalar Müdürlüğümüz Antalyalı hemşerilerimizin her zaman yanında oluyor ”dedi.

Sosyal yardımlaşmayı politika olarak görüyoruz

AK Parti İl Sosyal Politikalar Başkanı Osman Dirican ise toplantıya ilişkin şunları söyledi; “Her ay birim başkanlarımızla gerçekleştirdiğimiz toplantılarımızda aylık çalışmalarımızı istişare ediyoruz. Böylelikle Kurumlar arası iletişimi ve etkileşimi hızlandırarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunma gayretindeyiz. Biz sosyal yardımlaşmayı politikaya dönüştürerek hizmet verme gayretindeyiz. Bu kapsam da Antalya’mızda birçok kurumumuz ile uyum içerisinde çalışmalarımız artarak devam etmekte. Bunun en büyük ayaklarından birisi olan Antalya Büyükşehir Belediyemiz bugün büyükşehir yasası ile birlikte bütün ilçelerimize sosyal yardımları en hızlı bir şekilde ulaştırıyor, mahallelerimizin hem yollarını yapıyor hem gönüllere giriyor. Şimdi bu Sosyal hizmet merkezleri ilçelerimizde de açılıyor. Kumluca ve Manavgat’ta inşallah kısa zaman içerisinde bu merkezlerimizde kavuşacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA