İslahiye Belediyesinde Yapılan Hizmetlerin Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

İslahiye Belediyesinde yapılan hizmetlerin değerlendirme toplantısı yapıldı.

İslahiye Belediyesinde Yapılan Hizmetlerin Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
İslahiye Belediyesi Konferans salonu da gerçekleşen değerlendirme toplantına, Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer, Abdülkadir Yüksel, Ak parti İl başkanı Eyüp Özkeçeçi, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Osman Toprak, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, Ak parti İlçe Başkanı İbrahim Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, İslahiye belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri, Ak parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan yardımcısı Osman Toprak 2 yıllık İslahiye’ye yapılan faaliyetleri ve yapılan hizmetleri slaytlarla anlattı.

Ak parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, ’’İçimiz deki hain insanların kalkışmanın içerisinde olması bizi çok derinde üzdü. Cumhuriyet tarihimize baktığımızda Türkiye’de bu tür şeyler oldu. Ancak hiç birisi bu kadar gaddar ve acımasız olmamıştır. Halkın üzerine uçaklar ve helikopterlerle ateş açılması, hepimizin göz bebeği ve hepimizin ortak iradesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisine, bin kilogramlık bomba atıldı. Madem böyle bir marifetiniz vardı da bu bombaları neden Kandil’e atmadınız’’ diye konuştu.

Kaynak: İHA