Gülüç Sahilinde İlk Etap Çalışmaları Tamamlandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Beldesi sahilinde belediye tarafından başlatılan sahil projesinde ilk etap çalışmaları tamamlandı.

Gülüç Sahilinde İlk Etap Çalışmaları Tamamlandı
Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş tarafından Gülüç Deresi kenarında başlatılan sahil projesinde ilk etap çalışmaları tamamlandı. Gülüç halkının yıllardır hayalini kurduğu projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Demirtaş, “Gülüç Sahil Projemizde ilk etap çalışmalarımız tamamlanma aşamasına geldi. Ekiplerimiz çalışmalarını yağmur, çamur ve soğuk demeden devam ediyor. 2 kilometrelik uzunluğundaki, Gülüç sahil alanının yaklaşık 1 kilometrelik kısmında karo taşı döşeme işlemleri tamamlandı. Çalışmalar ilerledikçe sahilimizin güzelliği de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Projenin tamamı bittiğinde daha güzel görüntüler ortaya çıkacak. Bu proje ile birlikte Gülüç, Batı Karadeniz bölgesinin en güzel sahillerinden birine kavuşmuş olacak ve Gülüç cazibe merkezi haline gelecek” dedi.

Gülüçlü vatandaşlar 8 bini aşan nüfusu ile Türkiye’de ilk 10 belde arasında yer alan ve bir çok ilçeden daha fazla nüfusa sahip olan Gülüç’ün ilçe olmayı hak ettiğini savundu.
Kaynak: İHA