Görele'de Yeni Pazar Yeri Hizmete Açıldı

Giresun’un Görele ilçesinde alt ve üst yapısı ile çevre düzenleme çalışmaları tamamlanan yeni pazar yeri hizmete açıldı.

Görele'de Yeni Pazar Yeri Hizmete Açıldı
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, mahalli seçimler öncesi söz verdiği bir projesini daha hayata geçirerek, modern bir Pazar yerini pazarcıların ve vatandaşların hizmetine sundu. Zabıta ekiplerince yer tespiti yapılarak, pazarcıların mevcut yerleri teslim edildi. Pazarcı esnafı, alt ve üst yapısı yenilenen, çevre düzenlemesi ve tuvaleti yapılan modern bir pazar yerine kavuşmuş oldu.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, mahalli seçimler öncesi söz verdiği bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İlçeye kazandırılan yeni pazar yeri ile pazarcı esnafının daha rahat ticaret, vatandaşların ise daha rahat alışverişini yaptığını belirten Başkan Erener, “Bilindiği üzere ilçemizde mevcut bir pazar yerinin olmayışıyla pazar yeri olarak Kumyalı Mahallesi’nin içi pazar yeri olarak kullanılıyordu. Bu durum hem mahalle halkını hem de pazarcı esnafımızda büyük bir sıkıntı yaratıyordu. Bizlerde Görele Belediyesi olarak mahalli seçimler öncesi söz verdiğimiz bir sözümüzü daha hayata geçirerek, büyük bir sıkıntıya dur dedik. Modern bir Pazar yerini pazarcı esnafımızın ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Kaynak: İHA