Bünyan Belediyesi Gençleri Yatırım Yapmaya Devam Ediyor

Bünyan Belediyesi, vatandaşların sosyal yaşantılarına katkı sağlamak amacıyla yürüttüğü projeler kapsamında, dokuz mahalle için yapacağı halı saha ve çocuk parkı için çalışmaları aralıksız sürdürüyor.

Bünyan Belediyesi Gençleri Yatırım Yapmaya Devam Ediyor
Bünyan Belediyesi, ilçedeki gençlerin spor hayatı ve sosyal yaşantılarına katkı sağlamak amacıyla yürüttüğü projeleri sürdürüyor. Belediye bu kapsamda, Büyük Tuzhisar ve Elbaşı mahallelerine halı saha ve çocuk parkı yapımında sona yaklaştı.

Çalışmaları değerlendiren Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, "Bünyan’ın her köşesinde yaşayan vatandaşlarımıza eşit hizmet götüreceğiz sözünü vermiştik. Kayseri il merkezinde ne varsa bizde vatandaşlarımıza o hizmeti vermek için çalışacağız demiştik. Sözlerimizi yerine getirmek için çalışıyoruz. Merkeze uzak bölgelerde yaşayan vatandaşlarımızın ve gençlerimizin spor aktivitelerini yapmaları amacıyla halı saha ve çocuk oyun parkı projelerimizi uygulamaya başladık. İlçe merkezimizde 15 Temmuz Demokrasi Şehidimiz Cennet Yiğit’in ismini yaşatacak bir spor kompleksi ve çocuk oyun parkının yapımını tamamladık. Burası Cuma günü saat:14.00’da düzenlenecek törenle hizmete sunulacak. Ayrıca Elbaşı ve B.Tuzhisar mahallemizdeki ekiplerimiz burada da çalışmalara başladı.

İki mahallemizdeki halı saha ve çocuk oyun parkı da kısa sürede tamamlanacak. Bu yıl toplamda 13 çocuk parkı ve 9 halı sahayı vatandaşların kullanımına sunacağız şimdiden hayırlı olsun.” dedi.

Başkan Gülcüoğlu, ”Sağlıklı yaşamın anahtarı olan sporu ilçemizde özendirmek, çocuklarımızın, gençlerimizin ve vatandaşlarımızın spor yapmalarına olanak tanıyacak spor tesislerini hizmete sunmak için çalışmalarımız devam edecek.” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA