Başkan Böcek, Rektör Ünal'ı Ziyaret Etti

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akdeniz Üniversitesi Rektörü (AÜ) Prof. Dr. Mustafa Ünal’ı ziyaret etti.

Başkan Böcek, Rektör Ünal'ı Ziyaret Etti
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal’ı makamında ziyaret eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kendisine yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu. Üniversitelerin şehrin kalkınmasında ve gelişmesinde lokomotif görevi üstlenecek kurumların başında geldiğini dile getiren Başkan Böcek, Akdeniz Üniversitesi’nin de bu anlamda Antalya’nın en önemli değerlerinden biri olduğunu söyledi.



Başkan Muhittin Böcek, "Akdeniz Üniversitesi, eğitim kalitesi ve hayata geçirdiği önemli projeler ile şehrimizin en önemli dinamiklerinden biri haline gelmiştir. Vereceği eğitim-öğretim; yapacağı bilimsel araştırmalar ile ülkemizin ve şehrimizin gelişimine katkıda bulunacağına inancımız tamdır. Konyaaltı Belediyesi olarak, önümüzdeki dönemde ortak çalışmalarımızın daha da ivme kazanacağını düşünüyoruz. Üniversitelerimizdeki değerli bilim adamlarının görüş ve önerilerine her zaman açık olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal’da Başkan Böcek’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversite-şehir işbirliği açısından kamu kurum ve kuruluşlarıyla bağlantıların çok güçlü olmasının önemine değindi.
Kaynak: İHA