Başkan Altınok'tan Kepez Belediyesine Ziyaret

AK Parti Kepez Belde Başkanı Alper Altınok, Kepez belediyesini ziyaret etti. Belediye çalışanlarıyla tek tek tanışarak sohbet eden Altınok, daha sonra Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan’la bir süre görüştü.

Başkan Altınok'tan Kepez Belediyesine Ziyaret
AK Parti Kepez Belde Başkanı Alper Altınok, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Kepez belediyesini ziyaret etti. Tüm belediye çalışanlarıyla tek tek görüşen Alper Altınok ve ekibi, belediyede çalışan bayan personele kırmızı gül hediye etti. Altınok ve beraberindekiler daha sonra başkan Ömer Faruk Mutan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Kepez’in sorunları ve birlikte yapılabilecek projeler görüşüldü.

15 Temmuz şehitleri için 250 fidan dikilecek

Alper Altınok, Başkan Mutan’dan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri için 250 adet ağac dikilecek bir yer tahsis etmesini rica etti. Başkan Mutan, uygun bir yer ayarlayacağına söz verdi. Alper Altınok Mutan’ a misafirperverliği için teşekkür ederken Mutan, "Aslında bizim size gelmemiz gerekirken siz bizi ziyaret ettiniz. Çok memnun olduk. Teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: İHA