Adana'daki Güvenlik Kamerasına Yansıyan Cinayet

Bıçaklı kavgaya karışan 3 tutuklu sanıktan 2'sine cinayet suçundan müebbet, maktulün ağabeyine ise yaralamadan 5 yıl hapis cezası istendi.

Adana'da, güvenlik kameralarına yansıyan ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanan bıçaklı kavgaya karışan 3 tutuklu sanıktan 2'sine müebbet, maktulün ağabeyine ise 5 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi'ndeki Oto Galericiler sitesi önünde çıkan kavgada Fatih Akbay’ın (30) bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili soruşturma tamamlandı.

Cumhuriyet savcısının, olaydan sonra yakalanıp tutuklanan katil zanlıları Metin Üsttek (26) ve Fatih Velieceoğlu (19) hakkında 'kasten öldürme' suçundan müebbet, maktulün ağabeyi Yavuz Akbay (40) için ise 'yaralama' suçundan 5 yıl hapis istemiyle hazırladığı iddianame, Adana 4. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

Aralarında husumet bulunduğu iddia edilen kişiler arasında 1 Eylül'de yaşanan kavgada Fatih Akbay kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiş, sanıklardan Metin Üsttek ve Fatih Velieceoğlu ile maktulün ağabeyi Yavuz Akbay (40) yaralanmıştı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, otomobilden inen 5 kişinin birbirlerine sopalarla ve bıçaklarla saldırması ve bu sırada yere düşen bir kişinin sırtının sağ kısmından bıçaklanması yer almıştı.

Kaynak: AA