Onuk'tan Özbek'e Nezaket Ziyareti

AK Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları, İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Onuk'tan Özbek'e Nezaket Ziyareti
Ziyarette AK Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk, Teşkilat Başkanı Bekir Ünal, Dış İlişkiler Başkanı Hakan Akdoğan hazır bulundu. AK Parti İl Gençlik Kolları; "Ulaşılmadık Genç Kalmayacak" Projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdi. İl Gençlik Kolları heyeti, Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek’e 2016- 2017 eğitim-öğretim yılında başarılar dilediler. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının başladığını söyledi.

Onuk, "Gençlik Kolları olarak Zonguldak’ta gençliğin iyi eğitilmesine ve değerli bireylerin ilimizden de çıkarak Türkiye’de söz sahibi olmasına önem veriyoruz. Bunun baş mimarileri annelerimizdir. İkinci ve en önemli aşamadaki rolü ise öğretmenler üstleniyor. İyi eğitimcilerle ve iyi öğretmenlerle başarılı ve kaliteli insanların yetişmesi mümkün olacak. Zonguldak gençliğinin her zaman yanındayız. Her kesimden gençliğin dertleriyle dertlenip sorunlarını gidermenin bizim için bir sorumluluktur. Yavrularımızın bilgi ve donanım anlamında iyi yetiştirilerek güzel kademelerde yer almasını arzuluyor ve eğitimleri çok önemsiyoruz" dedi.

Başkan Burhan Onuk, yeni başlayan eğitim öğretim döneminde her bir öğrenciye başarı dileklerini iletti. İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özbek, Gençlik Kolları Heyetine ziyaretleri dolayısıyla teşekkürlerini belirtti.

Kaynak: İHA