MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya, Otonomi'yi Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Ankara’da 370 bin metrekarelik bir alana kurulan Avrupa’nın en büyük otomotiv yaşam merkezi Otonomi’yi ziyaret etti.

MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya, Otonomi'yi Ziyaret Etti
Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Ankara’da faaliyete geçen Avrupa’nın en büyük otomotiv yaşam merkezi Otonomi’yi ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç’u ve merkezdeki esnafları ziyaretinde MHP İl Başkanı Çetinkaya, marka bir projeyi gerçekleştiren Otonomi Yönetimini kutlayarak “Ankara’ya değer katanlardan Allah razı olsun” dedi.

Çetinkaya, bu dev yatırımın özellikle ulaşım ağı olarak metroyla çok acil olarak desteklenmesi gerektiği çağrısında da bulundu.

“Ankara rahatlayacak”

Başkent Otomobilciler Derneği ve Otonomi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç, MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya’ya geniş kapsamlı olacak otomobil yaşam merkezi projesiyle ilgili geniş bilgi verdi.

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, projeyle ilgili bilgi aldıktan sonra yaptığı değerlendirmede, Otonomi’nin tam kapasiteyle hizmet vermesinin ardından otomobil piyasasında Başkent’in daha da rahatlayacağını söyledi.

Çetinkaya, Esenboğa Havaalanına çok yakın mesafede bulunan bu önemli projenin Başkenti ziyaret edecek yerli ve yabancı konuklar için de bir vitrin olacağına dikkati çekerek “Ankaralı hemşehrilerimizin ve Başkentimizin böyle önemli projelere ihtiyacı var. Ankaralı otomobil satıcılarını böylesine önemli bir merkezde toplayacak olan Otonomi’yi bizlere kazandıran başta Yönetim Kurulu Başkanı sayın Aydın Erkoç’a ve yönetimine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Esnafları da ziyaret etti

Bu arada MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, beraberindeki il yöneticileri ile birlikte Otonomi’de hizmet vermeye başlayan esnaflara da ziyarette bulundu. Çetinkaya, Otonomi esnafının örnek bir merkeze kavuşmasının sevindirici olduğunu ifade etti.

Çetinkaya, ziyaret ettiği esnafların kurulan merkezden memnuniyetlerini ifade etmelerinin sevindirici olduğunu belirterek hayırlı işler diledi.
Kaynak: İHA