Mal Varlığına Tedbir Konulmuştu Mahkeme Kaldırdı

İki ay önce hesaplarına ve mal varlıklarına tedbir kararı konulan Manisalı iş adamı ve Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Necip Denktaş, mahkeme tarafından tedbir kararının kaldırılmasının ardından ilk kez konuştu. Denktaş, Türk adaletine olan güvenini hiçbir zaman kaybetmediğini belirtti.

Mal Varlığına Tedbir Konulmuştu Mahkeme Kaldırdı
15 Temmuz gecesi Türkiye’nin yaşadığı hain terör saldırısının ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Manisa’da da Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Manisa’da bazı iş adamlarının banka hesaplarına ve mal varlıklarına tedbir konulmuştu. Hesaplarına el konulan iş adamlarından biri olan Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Necip Denktaş’ın, iki ay boyunca süren tedbir kararı mahkeme tarafından kaldırıldı.

Konu hakkında açıklamada bulunarak, adalete olan güvenini bir an olsun bile kaybetmediğini belirten Denktaş, “Manisa’da 15 Temmuz sonrasında başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında hesaplarıma ve mal varlığıma konulan tedbir kararı mahkeme kararıyla kaldırılmıştır. Yüce Türk milletinin adaletine olan sonsuz güvenim ilk günkü gibi devam etmektedir. Bu soruşturma kapsamında devletimin ve adaletin sonuna kadar destekçisi oldum. Bu örgütün ülkeme vermiş olduğu zararı lanetliyorum. Allah bu örgütü kahru perişan eylesin. Ülkemi de böyle belalardan muhafaza eylesin. Bu kapsamda milletimizin de adalete olan güveninin tam olmasını gönülden arzu ediyorum. Bu devlet elbette akla-karayı ayırdığı gibi; yaşla kuruyu da ayırmasını bilir. Bundan sonraki süreçte bulunduğum görevlerde başta Yunusemre ilçemize ve Manisa’mıza hizmet etmeye devam edeceğim. Bu yaşadığım süreçte bana destek olan başta Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ve tüm gönül dostlarıma şükranlarımı sunuyorum. Hakkımda su-i zanda bulunanlara da hakkımı helal ediyorum. Durmak yok, yola devam” dedi.

Kaynak: İHA