Kaya; 'Didim Eğitimde Marka Olacak'

Didim Ticaret Odası eğitim öğretim sezonunun başlaması Sebebiyle Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Turan Kayayı ziyaret etti.

Kaya; 'Didim Eğitimde Marka Olacak'
Ziyarete Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, Başkan Yardımcısı Mehmet Urgancı ve yönetim kurulu üyesi Mekin Subaşı katıldı.

2016 - 2017 eğitim öğretim yılının tüm öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olmasını temenni eden Ticaret Odası heyeti başarılarla dolu bir yıl diledi. Kaya’da iyi dilekleri ve eğitime katkıları için misafirlerine teşekkür etti.

Ziyarette ilçemizdeki eğitim çalışmaları, öğrencilerin genel durumları, okullar ve öğretmenlerin hazırlıkları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

İlçedeki kalifiye ve ara elaman sıkıntısı hakkında bilgiler aktaran Didim Ticaret Odası heyeti ile kendisi de meslek lisesi kökenli olan ve yıllarca meslek lisesinde idarecilik yapan Ahmet Turan Kaya, meslek liselerinin durumu hakkında sohbet etti.

İlçeye yakın zamanda Endüstri Meslek Lisesi ve Fen Lisesi kazandırmayı amaçladıklarını belirten Milli Eğitim Müdürü, ilkokullardaki üstün başarının liselerde ki başarı ile taçlanacağını belirtti.

Didim’in yakın gelecekte eğitimde marka bir ilçe olması için çalıştıklarını vurguladı.
Kaynak: İHA