ETÜ Rektör Yardımcılığı Görevine Prof. Dr. Songül Duman Atandı

ETÜ Rektör Yardımcılığı görevine Prof. Dr. Songül Duman atandı

ETÜ Rektör Yardımcılığı Görevine Prof. Dr. Songül Duman Atandı
Rektörlük binasında gerçekleşen devir teslim töreninde görevini Prof. Dr. Duman’a devreden Prof. Dr. Bülent Çakmak, YÖK tarafından görevlendirildiği 5 yıllık görev süresince ETÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü ve Rektör Yardımcılığı görevini yürüttüğünü; bu süreçte üniversitenin gelişimi için gecesini gündüzüne katarak çalıştığını ifade etti.

Görevi süresince kendisine destek olan başta Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini ifade eden Prof. Dr. Bülent Çakmak, yeni görevinde Prof. Dr. Songül Duman’a da başarılar diledi.

Rektör Yardımcılığı görevini Prof. Dr. Bülent Çakmak’tan devralan Prof. Dr. Songül Duman ise, yaptığı özverili çalışmalardan dolayı kendisine teşekkürlerini sundu. Prof. Dr. Duman ayrıca, ETÜ’nün bundan sonraki süreçte daha ileri seviyelere gelmesi için çaba sarf edeceğini belirtti.

ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı ise Prof. Dr. Bülent Çakmak’a görevlendirme süresinin sona ermesi nedeniyle hizmetlerinin anısına bir plaket takdim ederken kendisinin Rektör Yardımcılığı görevinin bittiğini ancak ETÜ ailesinin bir üyesi olduğunu belirtti.

Prof. Dr. Çakmak’a bugüne değin yaptığı özverili çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Yaylalı, bundan sonraki süreçte de ETÜ için faydalı çalışmalar yapacağına olan inancının tam olduğunu sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA