Çocuğunu Hastanenin Emzirme Odasında Unuttu

Psikolojik tedavi gören Suriyeli kadın, hastane acilinin emzirme odasında unuttuğu 14 aylık çocuğunu 5 saat sonra almaya geldi.

Gaziantep'te Suriyeli bir kadın, 14 aylık çocuğunu hastanenin emzirme odasında unuttu.

25 Aralık Devlet Hastanesi güvenlik görevlileri, çocuk ağlama sesi gelmesi üzerine acil serviste bulunan emzirme odasını kontrol etti.

Odada tek başına duran erkek çocuğunu gören görevliler, ailesini bulmaya çalıştı. Yaklaşık 15 dakikalık aramanın ardından çocuğun annesine ulaşamayan görevliler, durumu hastane yönetimine iletti.

Çocuğu alarak dinlenme odalarına götüren görevliler, yaklaşık 5 saat ilgilendikleri çocuğun altını değiştirip mamasını yedirdi.

Bu arada hastanenin güvenlik kamerasını izleyen ekipler, çocuğun annesinin eşkalini belirledikten sonra durumu polis ekiplerine bildirdi.

Polisin arama çalışmaları sürerken yaklaşık 5 saat sonra hastaneye müracaat eden Suriye uyruklu Bara Sıhnıye (26), tedavi için geldiği hastanede oğlu Yusuf'un kaybolduğunu söyledi.

Ekipler, güvenlik kameralarından belirledikleri kadına çocuğu tutanakla teslim etti.

Çocuğuna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan anne Sıhnıye, babasını Suriye'deki iç savaşta kaybettiği için psikolojik tedavi gördüğünü ve bu süreçte bazen unutkan olabildiğini savundu.

Sıhnıye, hastane görevlileri ve polis ekiplerine teşekkür etti.
Kaynak: AA