Başkan Ucun'dan Terör Saldırılarına Tepkiler

Sarıkamış Değişim Derneği Başkanı Saim Ucun, Mardin ve Şırnak meydana gelen hain terör saldırılarını kınadı.

Ucun, ülkenin huzur ve güvenliğine karşı terör örgütlerinin kanlı ve haince planladıkları eylemleri son günlerde sıklaştırdıklarını belirtti.

Saim Ucun, vatandaşların terör örgütlerine karşı duyarlı, bir ve beraber hareket etmesi gerektiğini ifade eden Sarıkamış Değişim Derneği Başkanı Saim Ucun, “Bu kandan beslenen şer şebekelerinin sinsice saldırılarında şehit olan asker,polis ve korucularımızın acıları yüreklerimizi dağlıyor” dedi.

Toplumumuzun bütün kesimleri, siyasiler, akademisyenler, STK’lar, kanaat önderleri bu terör olayları için neden çözüm üretemiyoruz diyen Ucun, “Her gün onlarca kınalı kuzumuzu toprağa veriyoruz. Bu vatan hepimizin. Huzuru, güveni, barışı sağlamak adına hepimizin sorumluluk bilinci ile hareket edip çözüm üretmeliyiz. Hükümetimiz, bütün partilerin görüşünü alarak çözüm üretmesi gerekir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olaylarda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA