Aydemir, 'Ak Yaklaşımın En Net Resmi Sevgi Evleridir!'

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret eden AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Ak anlayışa uygun sosyal politikalar geliştirdiklerini söyleyerek “2003’ten bu yana bu alanda attığımız adımlar, insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı ile örtüşür icraatlardır.” değerlendirmesinde bulundu.

Aydemir, 'Ak Yaklaşımın En Net Resmi Sevgi Evleridir!'
MİLLET OLMA BİLİNCİYLE YETİŞEN NESİL

Erzurum Yıldız Kent’te bulunan bir sevgi evini ziyaret eden Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir burada kalan çocuklarla yemek yiyip sohbet etti. Sevgi evlerinin millet olma şuurunu çocuk çağlarında evlatlarımızın yüreğine nakşettiğini ifade ederek şunları söyledi: “Hükümetlerimizin geliştirdiği sosyal politikalar sayesinde eskiye ait insanı umursamayan tarz terk edilmiştir. Artık, bakıma muhtaç, sahipsiz, öksüz ve yetimlerin hamisi olma anlayışı hayat bulmuştur. Eşrefi mahlukat sıfatı layık görülen insana yaraşır şartlarla bu kesimlere yöneliyoruz. AK politikalar sayesinde “kimsesiz” kavramı zihinlerden silinmiş, devlet bütün milletin “kimi” hükmünü almıştır. Dedi.

ÇALIŞANLAR MÜŞFİK OLMAK ZORUNDALAR

Bakanlık çalışanlarının nitelikli isimlerden olmasına özen gösterdiklerinin de altını çizen Aydemir, “Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzde ve ilgili birimlerinde görev yapanların hizmette kusur işlememelerini çok önemsiyoruz. Zira, ilgilendikleri kesim birebir insanlarımızdır. Onlara ulaşırken en önemli davranış şekli şefkat ve merhametle yönelme olmalıdır. Erzurum özeli için bu halin cari olduğunu görmekten mutlu oluyoruz. Gezdiğimiz, görüştüğümüz kesimlerin memnuniyet ifadelerinden biz de sürur duyuyoruz.” Kaydını düştü.

ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDECEK

Sevgi Evleri başta olmak üzere, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı birimleri sürekli ziyaret edeceklerini de dile getiren Aydemir daha sonra şunları söyledi; “Buralar toplumsal birlikteliğin ve sinerjinin merkezi konumundaki yerlerdir. Her fırsatta ziyaret edip içinde bulundukları halle hallenmek bizim için olmazsa olmaz bir hareket tarzıdır. Noksanları yerinde görmek ve bunları gidermek için elimizden geleni yapmak öncelikli işlerimiz arasında olacaktır.”
Kaynak: İHA