Ataç, 9 Gencin Asker Eğlencesine Katıldı

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt Ahmet Ataç, Çukurhisar Mahallesi’nde vatani görevlerini yerine getirecek 9 genç için düzenlenen asker gecesine katılarak ailelerin mutluluğuna ortak oldu.

Ataç, 9 Gencin Asker Eğlencesine Katıldı
Başkan Ataç, Çukurhisar Mahallesi’nden Bülent Özer, Şafak Akyol, Sadık Acun, Münür Türk, Halil Bacak, Mustafa Kırcı, Egehan Kırcı, Batuhan Altan ve Murat Kara için düzenlenen asker eğlencesine katılarak günün anısına hediye takdim etti.

1996/4 tertip olarak vatani görevlerini yerine getirecek 9 kınalı kuzu için düzenlenen asker eğlencesine katılan Başkan Ataç, gençlerle oynayarak onların mutluluğuna ortak oldu. Askerlik görevinin kutsal bir görev olduğunu belirten Başkan Ataç, “Bu gece gençlerimizi asker ocağına uğurluyoruz. Erkekler için askere gitmek bir şan meselesidir. Günümüz koşullarında dileğimiz onlar sağ salim gitmesi ve yuvalarına sağ salim dönmesi. Allah onları analarına babalarına bağışlasın, kazadan beladan korusun. İnşallah döndüklerinde de gerçek düğünlerini yaparız. Askerlik çok büyük onurdur. Atatürk’ün ordusuna hizmet etmek çok büyük onur ve gurur kaynağı bizim için. İnşallah gençlerimiz o onura gurura ulaşacaklar” dedi.

Kaynak: İHA