Arcan'ın Anneannesi Açıklaması 'Kim Ne Derse Desin O Benim İçin Beyefendi Bir Çocuk'

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Burlington kentinde bir alışveriş merkezinde 5 kişiyi öldüren Arcan Çetin’in (20) İçel’de yaşayan anneannesi Servet Çetin, "Kim ne derse desin o benim için beyefendi bir çocuk" dedi.

Konuyla ilgili İHA muhabirinin telefonla ulaştığı anneanne Servet Çetin, olayı duyduğunda inanamadığını söyledi.

ABD’den 2 yıl önce döndüğünü belirten Çetin, "Torunum çok sessiz, içine kapanık, beyefendi bir gençti. Bu sessiz duruşu beni de açıkçası endişelendiriyordu. Ben Amerika’dan döndükten 1 yıl sonra rahatsızlanmış ve psikolojik tedavi görmeye başlamış. Bir kız arkadaşı vardı. Ondan ayrıldığı için sorun yaşamaya başlamış. Şu an kızıma ulaşamıyorum. Çok üzgünüm" dedi.

Torununun hasta olduğunu, hasta olduğu için böyle bir şeyi yapmış olabileceğini düşündüğünü ifade eden Çetin, şöyle devam etti:

"Kim nasıl düşünürse düşünsün, o benim için beyefendi bir çocuktu. Hepimizin başına gelebilir, bir anlık bir şey. Allah aklımıza, fikrimize mukayyet olsun. Ben bu olayı torunuma yakıştıramıyorum. Ona sadece beyefendiliği yakıştırıyorum. Benim torunum cani değil. Keşke şu an kızımın ve torunumun yanında olabilseydim."
Kaynak: İHA