AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Geldi Açıklaması

'Erzurum'da çok ciddi bir kentsel dönüşüm çalışması gerçekleştiriliyor. Buna özel firmaların da destek vermesi lazım'

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi, 'Erzurum'da çok ciddi bir kentsel dönüşüm çalışması gerçekleştiriliyor. Buna özel firmaların da destek vermesi lazım.' dedi.

Geldi, çeşitli temaslarda bulunmak için geldiği Erzurum'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

İncelemelerinin ardından Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret eden Mehmet Geldi, burada kentte gerçekleştirilen yatırım ve projelerle ilgili bilgi aldı.

Geldi, Erzurum'da yürütülen çalışmalara dikkati çekerek, 'Erzurum'da çok ciddi bir kentsel dönüşüm çalışması gerçekleştiriliyor. Buna özel firmaların da destek vermesi lazım ama tecrübesiyle yıllardır partimizin yerel yönetimler politikalarında çok ciddi hizmetler veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen bu dönüşümü en iyi şekilde yapıyor.' diye konuştu.

Geldi, şunları kaydetti:

'Birkaç ilçeyi ziyaret etme imkanımız oldu. Geçmişte Narman ilçesine birkaç defa gitmiştim. Bu ziyaretimde Narman'ı tanıyamadım. Muhteşem bir görünüme bürünmüş. İlçe adeta yeniden yapılmış. Büyükşehir Belediyemizi ve Başkanımızı takdir ediyorum, kutluyorum. Diğer ilçelerimizde de büyük değişiklikler var. İnşallah Erzurum, bu önemli çalışmalarla Türkiye'nin turizm ve cazibe merkezi olacak.'
Kaynak: AA