7. Akdeniz Turizm Forumu Hazırlıkları Tamamlandı

İçel'in ev sahipliğinde 'Akdeniz'in Yükselen Destinasyonları ve Yükselen Destinasyon Olarak Akdeniz' sloganıyla düzenlenen organizasyon yarın başlayacak.

Akdeniz Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (ASCAME) tarafından iki yılda bir düzenlenen Akdeniz Turizm Forumu (MEDITOUR), bu yıl İçel'in ev sahipliğinde yarın başlayacak.

İçel Ticaret ve Sanayi Odasından (MTSO) yapılan yazılı açıklamaya göre, organizasyon için tüm hazırlıklar tamamlandı.

'Akdeniz'in Yükselen Destinasyonları ve Yükselen Destinasyon Olarak Akdeniz' sloganıyla düzenlenen etkinlik, yarın marinada düzenlenecek kokteylle başlayacak.

MTSO'nun ev sahipliği yapacağı ve Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü tarafından takip edilen etkinliğe, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği, Türk Hava Yolları ve SKAL International ile yerel düzeyde İçel Valiliği, İçel Büyükşehir Belediyesi ve Çukurova Kalkınma Ajansı da destek veriyor.

St. Paul Kilisesi'nde 30 Eylül Cuma günü okunacak MEDITOUR 2016 deklarasyonuyla sona erecek organizasyon süresince Akdeniz Kurvaziyerler Limanlar Birliği, Dünya Oteller ve Restoranlar Birliği ve Dünya Turizm Örgütü temsilcileri, sektörün önde gelen isimleri 3 gün boyunca İçel'de turizmi masaya yatıracak.
Kaynak: AA