Yunusdere'de Kanalizsasyon Çalışmaları Başladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Turgutlu Yunusdere Mahallesi’nde gerçekleştirdiği kanalizasyon çalışmasıyla mahallede sağlıklı altyapıyı inşa ediyor.

Yunusdere'de Kanalizsasyon Çalışmaları Başladı
MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’nın bütün yerleşim bölgelerindeki altyapı yaralarını sarmaya devam ediyor. MASKİ, bu amaçla yürüttüğü işlemler kapsamında Turgutlu ilçesine bağlı Yunusdere Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına da başladı.

Mahallenin küçük bir kısmında bulunan ve sağlıklı şekilde işlemeyen kanalizasyon sistemi, MASKİ ekipleri tarafından yenilenerek bütün mahallenin ihtiyacını karşılayacak şekilde yeniden oluşturuyor.

Mahallenin içme suyu hattı da yenilenecek

Çalışmalar hakkında bilgi veren MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, “Ekiplerimiz, Turgutlu ilçemizin Yunusdere Mahallesi’ndeki kanalizasyon ana hattı döşeme çalışmalarına başladı.

Bu yerleşim yerimizde daha önceden sadece mahallenin ufak bir kısmında kanalizasyon varmış. Dolayısıyla bu eski hat tüm mahallenin kanalizasyon ihtiyacına cevap veremiyordu. Biz de şuan bu hatta yenileyerek mahalle geneline yayıyoruz. Mahallemizde kanalizasyonun yanı sıra, içme suyu hattını da tamamen yenileyeceğiz. Yunusdere’li vatandaşlarımıza sağlıklı ve kaliteli altyapı hizmeti sunmak için çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayacağız” şeklinde açıklama yaptı.
Kaynak: İHA