Vali Demirtaş'tan Şehit Ailelerine Taziye Ziyareti

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Gaziantep’in Oğuzeli ile Kilis’in Elbeyli ilçesi arasındaki Akçakoyunlu Bölgesi’nde, mayın imha çalışması yaparken meydana gelen patlamada şehit olan İstihkam Uzman Çavuş Burak Uçar’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Demirtaş'tan Şehit Ailelerine Taziye Ziyareti
Çukurova ilçesi Yurt Mahallesi’ndeki taziye evini ziyaret eden Vali Demirtaş, şehit babası İbrahim Uçar’a ve şehidin yakınlarına başsağlığı dileğinde bulunarak, Allah’tan sabır diledi.

Vali Demirtaş, Van’ın merkez İpekyolu ilçesinde teröristlerin Polisevi ve Polis Merkezi’nin bulunduğu binaya patlayıcı yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru Hacı Ahmet Öztürk için düzenlenen mevlid-i şerife de katılarak, baba Ahmet Öztürk’e ve yakınlarına başsağlığı temennisinde bulundu.

Vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını hiçe sayarak ülkesi ve milleti için şehit olanların milletin gönlünün en müstesna yerinde olduğunu vurgulayan Vali Demirtaş, daima şehit ailelerin yanlarında olduklarını söyledi.



Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ve kamu kuruluşu temsilcilerinin de hazır ziyarette tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim okunarak, dualar edildi.
Kaynak: İHA