Seda Sayan Ve Aynur Aydın'dan Muhteşem Konser

EXPO 2016 Antalya’da fantezi müziğinin sevilen ismi Seda Sayan ile pop müziğin sevilen ismi Aynur Aydın sahne aldı.

Seda Sayan Ve Aynur Aydın'dan Muhteşem Konser
EXPO 2016 Antalya’da Turkcell büyük amfi tiyatro iki kadın şarkıcıyı ağırladı. Best FM programcılarından Serdar Gökalp’in sunuculuğunu yaptığı gecede sahneye ilk olarak fantezi müziğin sevilen ismi Seda Sayan çıktı. Pembe elbisesiyle çıktığı konserde özellikle kadın hayranlarından büyük ilgi gören Seda Sayan, özel konserler için geldiği Antalya’da halk konserine uzun bir aradan sonra EXPO’da çıktığını belirtti.

Sayan, “Sayın Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımızdan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’den, EXPO’da emeği geçenlerden Allah razı olsun. Bizi sizlerle buluşturdular” dedi.

Ahmet Özden ve orkestrası eşliğinde sevilen şarkılarını seslendiren Seda Sayan, Ferdi Tayfur’dan, Neşet Ertaş’a kadar pek çok bestecinin sevilen eserlerini de söyledi.

Sayan, sahnede hayranlarıyla günün anısına selfie de çekmeyi ihmal etmedi. Sayan, geçtiğimiz günlerde EXPO 2016’da konser veren Murat Kekilli’ye ait “Karagözlüm Ölesim Var” isimli şarkıyı ise gelen istekler doğrultusunda iki kez söyledi.



Seda Sayan’ın ardından ise sahneye Aynur Aydın çıktı. “Günah Sevap” isimli sevilen şarkısıyla konserine başlayan Aydın’a sahnede erkek dansçılar da eşlik etti. Romantik şarkılarıyla da beğeni toplayan ünlü sarkıcı, “Bi dakika” gibi hareketli şarkılarıyla da konseri izlemeye gelen hayranlarını coşturdu.
Kaynak: İHA