Kartal Belediyesi Beş Çiftin Mutluluğuna Ortak Oldu

Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Yardımcısı Gülcemal Fidan ile Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, beş çiftin nikahını kıyarak mutluluklarına ortak oldu. Fidan; Büşra Erdoğan ve Anıl Balta, Ayşegül Duranoğlu ve Yazgan Demirel, Gamze Yolcu ve Barış Keklik, Yavuz Okumuş ve Büşra Eren’in nikahlarını kıyarken, Yeşilyurt ise Arezou Ghorbany ve Yusuf Şahin çiftinin nikahlarını kıydı.

Kartal Belediyesi Beş Çiftin Mutluluğuna Ortak Oldu
Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Büşra Erdoğan ve Anıl Balta çiftinin nikahını kıydı. Sidelya Düğün Salonu’nda gerçekleşen nikah törenine genç çiftin ailesi ve sevenleri katıldı.

Fidan, törenin sonunda evlilik cüzdanını geline vererek mutluluklar diledi.

1984 ve 1989 arasında Kartal’da Belediye Başkanlığı yapan Ali Duranoğlu’nun yeğeni Ayşegül Duranoğlu ve Yazgan Demirel’in nikahlarını kıyan Fidan, genç çifte mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını geline takdim etti. Törende çiçeği burnunda çifti yalnız bırakmayan ailesinin ve yakınlarının mutluluğu görülmeye değerdi.

Fidan, Topselvi Mahalle Muhtarı Ramazan Keklik’in oğlu Barış Keklik ve Gamze Yolcu’nun nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu. Nikah törenine, genç çiftin nikah şahitlerinden biri olarak Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Cengiz Türkmen ve çok sayıda mahalle muhtarı katıldı.

Törenin sonunda evlilik cüzdanını geline veren Fidan, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Gülcemal Fidan, Kartal Belediyesi personeli Yavuz Okumuş ile Büşra Eren’in nikahını kıydı. Nikah törenine Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Mermertaş, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Kadın Kolları Başkanı Sema Demirhisar, Kartal Belediyesi Birim Müdürleri, Kartal Belediyesi personeli ve davetliler katıldı.

Fidan, evlilik cüzdanını geline taktım ederek genç çifte: “Aile kurmak çok önemli ve çok kutsal bir görevdir. Artık gelin hanım ve yavrumuz personelimiz Yavuz’un tek taraflı düşünmeyip sorumluluk alacaklarından eminim. Her şey saygı sevgi ile başlar. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz Başkanımızın size sevgilerini ve selamlarını iletiyorum bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt ise Kartal Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Ekber Şahin’in oğlu Yusuf Şahin ve Arezou Ghorbany çiftinin nikâhlarını kıydı. Nikâh törenine genç çiftin ailesi ve sevenleri katıldı.

Törende genç çifte mutluluklar dileyen Yeşilyurt, evlilik cüzdanını geline takdim ederek kendilerine ömür boyu mutluluklar diledi.
Kaynak: İHA