Karaman'da Üçüncü Dönem Tekvando Kuşak Sınavı Yapıldı

Karaman’da 2016 yılı üçüncü dönem tekvando kuşak sınavı yapıldı.

Karaman'da Üçüncü Dönem Tekvando Kuşak Sınavı Yapıldı
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tekvando İl Temsilciliği 2016 yılı faaliyet programında yer alan üçüncü dönem tekvando kuşak sınavı minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde yapılan terfi sınavlarının ardından sona erdi.

Kazım Karabekir Spor Salonu’nda gerçekleştirilen bir üst kemere yükselme sınavlarında Gençlik ve Spor Kulübü, Performans Spor Kulübü, İl Özel İdare Spor Kulübü ve Akademi Spor Kulübü öğrencileri kuşakta terfi alabilmek için ter döktü. Yaklaşık 82 sporcunun katıldığı terfi sınavlarına sporcu aileleri yoğun ilgi gösterdi. Sporculara kuşakları ise komisyon üyeleri tarafından verildi.

Sporcu velilerinin büyük ilgiyle izledikleri kuşak sınavı takdir topladı.

Karaman’da tekvando ailesinin her geçen gün büyüdüğünü belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, "Öncelikle kuşak sınavlarına katılım gösteren öğrencilerimizi ve ailelerini kutluyorum. Bizler tekvando da sevgi ve saygı çerçevesinde geleceğe umutla bakabilen yetenekli sporcular yetiştirmek istiyoruz. İnşallah buralardan yetişen yetenekli sporcularımız bayrağımızı uluslararası arenada en iyi şekilde dalgalandıracak. Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz kuşak sınavlarımızda başarı elde eden tüm öğrencilerimizi canı gönülden kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA