Kaleseramik, Cersaie Fuarı'nda Yeni Ürünlerini Tanıttı

Kaleseramik, 2016-2017 koleksiyonuna ait 23 yeni serisinin dünya tanıtımını İtalya'daki Cersaie Fuarı'nda gerçekleştirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale'nin yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcuoghi, Edilgres ve Campani markalarıyla uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline gelen Kaleseramik, 26-30 Eylül 2016'da Bologna'da düzenlenen Cersaie Fuarı'na, Kaleseramik ve Kale Italia tesislerinde tasarlanan seramik koleksiyonları ile katıldı.

Fuarda Kaleseramik, yapıların her türlü ihtiyacına yönelik işlevsel ve estetik çözümlerini sergiledi. Stantlarda sergilenen ürünlerin, alternatif kullanım alanlarından da örnekler sunuldu.

Kaleseramik'in fuarda sergilediği yeni serilerinden bazıları Çanakkale Seramik'in Wabi, Vera, Vivien, Village ve Vernis, Kalebodur'un Malachite, Onyx, Elegant Marbles, Val di Susa, Uptown, Juutan, Fishwood, Uddo ve Woodstone, Edilcuoghi'nin Wornwood, Welcome ve Everyday, Edilgres'in Lin Side, E Street, Factory (Folio 6.0) ve Faber (Folio 6.0), Campan'nin ise Letavole ve Listoni serisi oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kale Yapı Ürünleri Grubu Batı Yarı Küre İhracat Satış Başkan Yardımcısı Selman Tarmur, Kaleseramik'in Cersaie Fuarı'na katılan ilk Türk firması olduğunu belirterek,1987 yılından bu yana Cersaie Fuarı'nda yer alan Kaleseramik'in, İtalya'daki seramik endüstrisi ile uzun yıllara dayanan köklü iş birliğinin, ülkenin seramik üssünde yaptığı marka yatırımıyla daha da güçlendiğini ifade etti.

Tarmur, 'Bugün uluslararası seramik pazarında değişen tüketici tercihlerine daha geniş bir ürün yelpazesiyle hitap ediyoruz. Trend belirleyici, işlevsel, çevre dostu, kaliteli ve özgün tasarım anlayışını simgeleyen ürünlerimizle Cersaie'ye yeni bir soluk getirdik.' ifadesini kullandı.

Kaynak: AA