İtfaiyeden Kurumlara Yangın Eğitimi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilçelerde kamu kurum ve kuruluşlarının personellerine olası yangın durumlarında yapılması gerekenleri teorik ve uygulamaları olarak anlatıyor. Bu kapsamda Turgutlu Ağız Diş Sağlığı Hastanesi personellerine, ilçe itfaiye amirliği tarafından yangın eğitimi verildi.

İtfaiyeden Kurumlara Yangın Eğitimi
Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilçelerde kamu kurum ve kuruluşlarını muhtemel yangın durumlarına karşı bilgilendiriyor. Bu kapsamda Turgutlu ilçesinde de Ağız Diş Sağlığı Hastanesi personellerine yangın ve güvenlik eğitimi verildi.

Turgutlu İtfaiye Amiri Ferdi Kahyaoğlu tarafından, eğitime katılan personele yangın anında ve sonrasında yapılması gerekenler teorik ve uygulamalı olarak anlatıldı. Ayrıca eğitimler görsel materyaller tarafından desteklenerek, katılımcıların yangın konusunda bilgi seviyelerinin artması sağlandı. Turgutlu Ağız Diş Sağlığı Hastanesi personelleri, düzenlenen eğitim dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Katılımcılar, eğitimin olası yangın durumlarında yapılacaklar konusunda oldukça faydalı olduğunu aktardı.
Kaynak: İHA