Gökçeada'da Alt Yapı Çalışmaları

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Gökçeada ilçesindeki Uğurlu ve Dereköy'de alt yapı çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Turan, yaptığı yazılı açıklamada, ilçelere, mahallelere ve köylere olan altyapı yatırımlarına devam ettiklerini ifade etti.

Yatırımları yaparken bunun takibini de yaptıklarını ve sonuç alınanları kamuoyu ile paylaştıklarını belirten Turan, şunları kaydetti: 'Türkiye'nin en batısında yer alan Gökçeada ilçemizin Uğurlu ve Dereköy köylerine yapılacak yatırımlarda sona gelindi. Altyapı yatırımlarıyla Uğurlu köyümüzün içme suyu şebekesi yenilenecek ve 250 metreküp hacminde betonarme depo yapılacak. İhale gerçekleştirildi. Çalışmaları yakından takip ediyoruz ve süratle hizmete girmesi için uğraşacağız. Ayrıca Dereköy’e kanalizasyon şebekesi yapılması ve İçme suyu şebekesi yenilenmesi işi için yer teslimi yapıldı, çalışmalar başladı.'

Turan, fırsat buldukları sürece Gökçeada'ya gitmeye devam ettiklerini, gidemedikleri sürede muhtarlardan ve ilgili yetkililerden bilgi aldıklarını belirterek, 'Gökçeada’nın sorunlarını dinleyip, çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Köylerimizin sorunlarını önemsiyoruz. Göreve geldiğimizde özellikle altyapı yatırımları konusunda köylerimize destek sözü vermiştik. Sözümüz doğrultusunda hizmetlerimizi sürdüreceğiz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA