Durer'den, Milli Atlet Yoldar'a Ziyaret

Bitlis Beşminare Düşünce Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı ve eski milli atlet Serdar Durer, eski milli atletlerden Mustafa Yoldar'ı ziyaret etti.

Yoldar'ı ziyaret eden Durer ve beraberindeki milli atletler, Yoldar'ın önümüzdeki günlerde yapılacak Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığına aday olmasını istedi.

Durer, yaptığı açıklamada, camiayı daha iyi bir noktaya taşıyabileceğine inandıkları için Yoldar'ın aday olmasını istediklerini belirtti.

Yoldar'ın, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığını en liyakatli şekilde yapabileceğine inandığını bildiren Durer, şunları ifade etti:

'Yoldaş, yapıcı, iyi niyetli, birleştirici, bütünleştirici, liderlik yönü güçlü, ufku geniş ve ileri görüşlü bir arkadaşımız. Mutlaka bu süreçte aday olması gerektiğinin kanaatindeyiz. Kendisiyle yaptığımız fikir mütalaasında, çok kıymetli düşüncelerinden istifade ettik. Aday olup, hayırlısıyla kazanması durumunda camiamıza çok değerli hizmetlerinin olacağı birçok arkadaşımızın ortak görüşüdür. Geçmişe takılıp kalmamak lazım. Ülkemizde atletizm sporu çok büyük merhalelerden geçmiş, bugünlerine de çok kıymetli birikimlerle gelmiştir. Ancak camiamızın bundan sonra daha hızlı bir şekilde terakki kaydetmesi için, az öncede ifade ettiğim niteliklere sahip bir yönetici olan Yoldar'ın bu işin başına geçmesiyle mümkün olacaktır. Sayın Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'ın da desteklerini bekliyoruz.'

Kaynak: AA