Aydemir, 'Şoförlerin Fedakarlığının Farkındayız'

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret ederek Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir toplantı yaptı.

Aydemir, 'Şoförlerin Fedakarlığının Farkındayız'
ŞOFÖR ESNAFINA KARŞI DUYARLIYIZ

Oda Başkanı Yücel Karakaya’nın, Şoför esnafının içinde bulunduğu sorunları aktarmasından sonra söz alan Milletvekili Aydemir, “Toplumun her kesimine karşı takındığımız duyarlı tavrı şoförlerimiz içinde sergiliyoruz. Bu ziyaretimizin amacı da zaten budur. Şoförlerin toplum içindeki fonksiyonlarının farkındayız ve buna paralel alınması gereken tedbirleri de yeri geldikçe alıyoruz” dedi.

İL DIŞINDAN GELEN MİNİBÜSLERE FIRSAT VERİLMEYECEK

Oda yöneticilerinin “Erzurum dışından gelen, özellikle de, çevre illerden dolmuş, minibüs benzeri taşıtların şehir merkezine kadar yolcu bıraktıklarını, bu yetmemiş gibi bir de bu yolcuları belirledikleri güzergahlardan topladıklarını, bunun da Erzurum’daki şoför esnafını rahatsız ettiğini” söylemeleri üzerine Milletvekili Aydemir, “Olayı Belediye ve Ulaştırma Bakanlığı boyutuyla takip ediyoruz. Büyükşehir Belediyemiz Ulaştırma İl Müdürlüğüne geçici personel aktarımı yaparak bu problemin üstesinden gelmeye çalışıyor.. Bununla ilgili prosedürün tamamlanmasını bekliyoruz. Bugün, yarın bu konu halledilmiş olacaktır” değerlendirmesinde bulundu.

TAKSİ PLAKALARINA SINIRLAMA

Öte yandan ziyarette taksi plakalarında yaşananlardan da dert yanan Oda yöneticileri, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza durumu anlattık. Sağ olsun duyarlılık sergiledi ve talimat vererek, bu problemin halline çalışacaklarını belirtti, bu konunun milletvekillerince de takibini beklediklerini” dile getirdiler. AK Parti Milletvekili Aydemir ise, “Biz bir siyasi kadroyuz, milletvekili, belediye başkanı ayrımı gözetmeksizin toplumsal her meselenin halline çalışıyoruz. Bu talebinizi de seve seve takip edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA