MASKİ'den Caberkamara'ya Yakın Takip

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün,25 yıldır kanalizasyon hattı bulunmayan Alaşehir Caberkamara Mahallesinde yürüttüğü çalışmaları Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay yerinde inceledi.

MASKİ'den Caberkamara'ya Yakın Takip
MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa il genelinde kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına devam ediyor. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı tarafından, Alaşehir’in Caberkamara Mahallesinde toplamda 4 bin 200 metre olan hattın bin 300 metrelik kısmı tamamlandı. Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Alaşehir’in Caberkamara Mahallesine 25 yıldır bulunmayan kanalizasyon hattını kazandıracak olan çalışmaları yerinde inceledi. Mahalleyi ziyaretinde Aslay’a, Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Şube Müdürü Emin Dikici, MASKİ Sorumlusu Halil Koç ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nde görevli kontrol mühendisleri eşlik etti.

"Uzun yıllar kullanılabilecek sağlıklı altyapı inşa ediliyor"

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, il genelinde sürdürülen altyapı çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Aslay, “Manisa’mızın geleceğine yatırım yapmak için yola çıktık. Bu kapsamda vatandaşlarımızın uzun yıllar sağlıklı bir şekilde kullanabileceği kanalizasyon hattı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alaşehir’in Caberkamara Mahallesini, 25 yıldır olmayan kanalizasyon hattına kavuşturuyoruz. Çalışmamız tamamlandığında, kurulduğundan bugüne kadar kanalizasyona ait atıksuların fosseptik çukurlarında toplandığı mahallemiz sağlıklı altyapıya kavuşacak” dedi.

Kaynak: İHA