AK Parti Gemlik İlçe Teşkilatı Danışma Toplantısı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu: 'Her şey Cumhurbaşkanımızın 2023 hedeflerini göstermesi sonrasında başladı. Bütün kıyamet ondan sonra koptu' 'Türkiye’nin kredi notu ile oynayarak hedeflediğimiz yoldan geri dönmemiz isteniyor. Bu kuruluşlara sormak lazım, Almanya, İngiltere, Hollanda gibi ülkelerin ekonomisi mi daha çok büyümüş, Türkiye’nin mi? Türkiye daha çok büyürken notu neden düşüyor? Bekledikleri tek şey var, Recep Tayyip Erdoğan şu hedeflerden vazgeçsin'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye'ye yönelik tehditlere dikkati çekerek, 'Her şey Cumhurbaşkanımızın 2023 hedeflerini göstermesi sonrasında başladı. Bütün kıyamet ondan sonra koptu.' dedi.

Müezzinoğlu, Bursa merkez Gemlik ilçe belediyesi Ömer Kahraman ek hizmet binasında düzenlenen AK Parti Gemlik İlçe Teşkilatı Danışma Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'daki duruşlarından ve Yenikapı’da verdikleri birliktelik mesajından dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

'Ay yıldızlı bayrağın hak ve hukukunu korumakta nasıl canlarımızı feda etmişsek, gelecek nesillere bu inancı aktaracağız.' ifadesini kullanan Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

'Her şey Cumhurbaşkanımızın 2023 hedeflerini göstermesi sonrasında başladı. Bütün kıyamet ondan sonra koptu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, '2023’te dünyanın ilk 10 ekonomisinden biri olacağız. Dünyanın geleceğine karar veren masada Türkiye de olacaktır' dedi. Çok değil üç gün önce Birleşmiş Milletler'de de mesaj verdi, ‘Dünya beşten büyüktür’ dedi. Bu millete diş geçiremezsiniz. Çanakkale'de nasıl başaramadıysanız, bugün de başaramazsınız. Bu süreçte dost görünen hainleri gördük. Stratejik dostlarımızın, düşman olduğunu gördük. Bu millet geleceğe daha güvenle bakıyor. Artık yolculuğumuzu daha rahat yapacağız. Artık sırtımızdaki kamburları, organlarımıza yerleşen virüsleri temizliyoruz. Daha sürecimiz devam ediyor. Önümüzdeki günlerde de bu millete hizmet etmesi gerekirken devletin kadrolarından maaş alarak ihanete hizmet eden kim varsa o kadrolarda barınamayacak. Hepsini tasfiye edeceğiz.'

- 'Vazgeçmeyeceğiz'

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türkiye'nin kredi notunu revize etmesini değerlendirirken dünyaya yön veren kuruluşların, yeni yeni tuzaklar kurduğuna işaret eden Müezzinoğlu, 'Türkiye’nin kredi notuyla oynayarak hedeflediğimiz yoldan geri dönmemiz isteniyor. Bu kuruluşlara sormak lazım, Almanya, İngiltere, Hollanda gibi ülkelerin ekonomisi mi daha çok büyümüş, Türkiye’nin mi? Türkiye daha çok büyürken notu neden düşüyor? 3. havalimanını yapıyoruz, Osmangazi Köprüsü'nü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü açtık. Bekledikleri tek şey var, 'Recep Tayyip Erdoğan şu hedeflerden vazgeçsin.' Vazgeçmeyeceğiz.’’ şeklinde konuştu.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminde, ülkeyi işgal projesinden kurtarmak için göğüslerini namlulara, bombalara siper eden 241 şehide Allah’tan rahmet, iki bine yakın yaralıya da acil şifalar diledi. Darbe girişimi gecesi ilk çağrıdan hemen sonra parti binasına, daha sonra da binlerce kişiyle İskele Meydanı'na akın ettiklerini dile getiren Yılmaz, '27 gün nöbetler tutuldu. Bursa’nın savunması Gemlik’ten başladı. Büyükşehir Belediye Başkanımızın istihbarat ve talimatıyla Bursa-İstanbul karayolunu iki yönlü kestik ve haranın önünü araçlarla kapattık. O gece Bursa’nın savunmasını Gemlik'ten başlatmış olduk.' diye konuştu.

AK Parti Bursa milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, İsmail Aydın, Hüseyin Şahin, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Karlık, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, Gemlik belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, mahalle temsilcileri teşkilat görevlileri ve parti üyelerinin de katıldığı toplantı, basına kapalı devam etti.
Kaynak: AA