Elazığ Valisi Zorluoğlu Eğitimcilerle Bir Araya Geldi

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, 2016-2017 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte eğitim yöneticileri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Elazığ Valisi Zorluoğlu Eğitimcilerle Bir Araya Geldi
İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen programa, Vali Murat Zorluoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş, Maarif Müfettişleri Başkanı Ercan Uz, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve davetliler katıldı.

2016-2017 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Zorluoğlu, "Yaptığımız çalışmalarda Elazığ’ın eğitim başarıları bakımından Türkiye ortalamalarının üzerinde olduğunu görüyoruz. Özellikle TEOG sınavlarında ilimizin başarı oranı istikrarlı bir şekilde yükselmiştir. Bu yükselmenin YGS ve LYS’de de devam etmesi gerekmektedir. Ancak biz kendimize bir hedef koyduk ve ilk yirmi il içinde yer almak için daha çok çalışmamız gerektiğini hatırlatmak istiyorum" dedi.

Elazığ’da eğitim öğretim anlamında ciddi bir problemin görünmediğini aktaran Zorluoğlu, "Yaşanan bazı sıkıntılar olsa da onları da en kısa süre içerisinde gidereceğiz. Değerli arkadaşlar yapılan çalışmalar sonucunda elde edeceğimiz başarı, hepimizin başarısı olacaktır ancak ortada bir başarısızlık var ise sorumluluğu olanlar bundan kendilerine pay çıkaracaklardır. Hepimizin çabası Elazığ’ın eğitim çıtasını yükseltmek ve çalışmalarımızı bu yönde yoğunlaştırmaktır. Sizler insan yetiştiren bir mesleğin sahiplerisiniz. Elinizdeki hazineyi ne kadar iyi işlerseniz, yarınlarımıza olan güvenimiz de o derece artacaktır" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA