'ÇODAM' Çocukları Bekliyor

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Çocuk Danışma Merkezi’nin (ÇODAM) çalışmalarına ilişkin, “Çocuklara yönelik sosyal, tarihsel, kültürel, sanatsal, sportif, bilimsel turistik etkinlikler ve geziler gerçekleştiriyoruz. Tüm çocuklarımızı yeni dönemde de ÇODAM’a bekliyoruz” dedi.

'ÇODAM' Çocukları Bekliyor
Her yıl 4 -18 yaş arası yaklaşık bin çocuğun yararlandığı Keçiören Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı Çocuk Danışma Merkezi’nin (ÇODAM) yeni dönem kayıtları 26 Eylül’de başlıyor. Çocukların yeteneklerini keşfeden ve geliştiren ÇODAM, farklı kurum ve kuruluşlar, üniversiteler iş birliği ile çocuk hakları paneli, okula başlarken, doğayla buluşuyoruz, liderlik kampı, kış kampı, mangala turnuvası, dünya su günü etkinlikleri gibi birçok çalışmayı gerçekleştiriyor. Ayrıca Bağlum Çalseki köyündeki Doğal Yaşam Uygulama Alanı’nda çocuklar mutfak, bilim, sanat, oyun gibi atölyelere katılarak yaşayarak öğrenme imkânı bulurken, doğayı da yakından gözlemleyebiliyorlar.

ÇODAM kendisi küçük yeteneği büyük müzisyenleri bekliyor

Çocukların yeteneklerinin keşfedilmesi yönünde farklı etkinlikler ve yarışmalar da düzenleyen ÇODAM, ÜZYEÇDE ile birlikte geleceğin müzisyenlerini keşfetmek için "ÇODAM Çocuk Ritim Topluluğu Yeni Yeteneklerini Keşfediyor" adıyla bir etkinlik düzenlemeye hazırlanıyor. 01 - 02 Ekim 2016 tarihlerinde Yunus Emre Kültür Merkezinde yapılacak değerlendirme ile belirlenen yetenekli çocuklara ritim eğitimi verilecek.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ÇODAM’ın çalışmalarına yönelik ise şunları kaydetti:

“Çocuklarımızın her zaman yanındayız. Merkezimizde çocukların aile, çevre ve okul gibi ortamlarda yaşadıkları uyum ve davranış sorunlarına yönelik psikolojik danışmanlık hizmeti de veriyoruz. Çocuklara yönelik sosyal, tarihsel, kültürel, sanatsal, sportif, bilimsel turistik etkinlikler ve geziler gerçekleştiriyoruz. Tüm çocuklarımızı yeni dönemde de ÇODAM’a bekliyoruz."
Kaynak: İHA