Başkan Gümrükçüoğlu Beşikdüzü'ndeki Çalışmaları Yerinde İnceliyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Beşikdüzü ilçesinde sürdürülen afet çalışmalarını yerinde inceliyor.

Başkan Gümrükçüoğlu Beşikdüzü'ndeki Çalışmaları Yerinde İnceliyor
İlçede oluşturulan kriz merkezinde ilgili kamu kurumlarıyla birlikte toplantılar gerçekleştiren Başkan Gümrükçüoğlu, yapılan program dahilinde gerçekleştirilen çalışmaları yakından takip ederek, kısa sürede Beşikdüzü’nü eski haline döndüreceklerini söyledi.



İlçede çok yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini kaydeden Gümrükçüoğlu, “Beşikdüzü’nde seferberlik halindeyiz. Gerek ilçe merkezinde gerek kırsal mahallelerde gece gündüz demeden çalışıyoruz. İlçede her alanda faaliyet gösteriyoruz. Pazartesi sabahına kadar çalışmalarımızı önemli ölçüde tamamlamayı programlıyoruz. İlçenin her alanında hasar tespit çalışmaları yapılıyor. Temizlik çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte kalıcı çalışmalarımıza başlayacağız. Aynı şekilde vatandaşlarımızın ekonomik kayıpları içinde tespit çalışmalarımız ilgili kurumlarımız tarafından sürdürülüyor. Ben burada gece gündüz demeden mücadele veren mesai arkadaşlarıma özellikle teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu, ayrıca ilçede vatandaşlarla bir araya gelerek yapılan çalışmalar ve sonrasında izlenecek olan yol haritası hakkında açıklamalarda bulundu.
Kaynak: İHA