AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş Açıklaması '14 Yıldır Ülkemize Hizmet Ediyoruz'

AK Parti Antalya Serik İlçe Danışma Kurulu toplantısında konuşan AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, "AK Parti Hükümeti olarak 14 yıldır ülkemize hizmet ediyoruz. Dünya çapında projeler yapıyoruz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş Açıklaması '14 Yıldır Ülkemize Hizmet Ediyoruz'
AK Parti Serik İlçe Danışma Kurulu toplantısı Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ın katılımıyla Serik Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya, Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Aydın, Gökçen Özdoğan Enç, Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan ve mahalle başkanları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından toplantının açılışında 15 Temmuz’da ki darbe kalkışmasında şehit olanlar için dua edildi. AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan teşkilat başkanlığına geldikten sonraki faaliyetler ve bu süreçte yapılan seçim çalışmaları ve seçim sonuçları hakkında bilgi verirken yapılacak seçimlerde teşkilat olarak hazır olduklarını dile getirdi.

"Bizim milletimiz hiçbir millete benzemiyor"

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ise 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Antalya teşkilatları tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ve demokrasi nöbetlerini anlatarak, “Bizim milletimiz hiçbir millete benzemiyor. Milletimize maalesef bir gecede 15 Temmuz gecesinde bize Filistin’i yaşattılar, Suriye’yi yaşattılar, Mısır’ı yaşattılar. Antalya’da herhangi bir şekilde kalkışma olmamasına rağmen vatandaşlarımız ve partililerimiz meydanlardan bir dakika bile ayrılmadı. Hepsinden Allah razı olsun" dedi.

"AK Parti’de siyaset yapmak ayrıcalık"

Ak Parti Teşkilatlardan Sorumlu genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ise yaptığı konuşmada, AK Parti’nin kuruluş yıllarında Türkiye’nin durumunu hatırlattı. O dönemde kendilerinin çok çetin bir göreve talip olduklarını söyleyen Ataş, 2002’de koalisyon hükümeti döneminde ülkenin çok zor durumda olduğunu kaydetti.

AK Parti’de siyaset yapmanın ayrıcalık olduğunu belirten Ataş, AK Parti’de herhangi bir görevde bulunanların ileride çocuklarına ve torunlarına övünerek anlatacağı bir çok olay olduğunu ifade etti.

"27 gün meydanlarda nöbet tuttuğunuz için hepinize teşekkür ediyorum"

Ataş, "AK Parti Hükümeti olarak 14 yıldır ülkemize hizmet ediyoruz. Otoyollar yaptık. Dünya çapında projeler yapıyoruz. 3. Boğaz Köprüsü, Kocaeli Körfez Yolu, 3. Havalimanı Projesi yaptık. Bizler düne geline kadar IMF’den borç alıyorduk. Şimdi IMF ye borcumuz yok. Bunları da dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde yapıyoruz. Sizlerin destekleriyle sizlerin alın terleriyle sizlere hizmet ediyoruz. Bu büyük projeleri sizlerin destekleriyle yapıyoruz. AK Parti’de siyaset yapmak onun için ayrıcalıktır" dedi.

Ataş, darbe kalkışmasına karşı sergilenen duruşa da teşekkür ederek, "15 Temmuz darbe gecesinden sonra 27 gün meydanlarda nöbet tuttuğunuz için hepinize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA