19. Hasan Bayrı Şiir Yarışması

Bartın Belediyesi tarafından düzenlenen Hasan Bayrı şiir yarışmasının başvuruları başladı.

Bartın Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, başvuruların 21 Ekim'e kadar Bartın Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Servisine posta, kargo yoluyla ya da şahsen elden teslim edilebileceği belirtildi.

Bartın Belediyesi 20. Kitap Fuarı kapsamında 19. düzenlenen yarışmanın herkese açık olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

'Yarışmada konu serbesttir ve yarışmacılar, yarışmaya en fazla 3 yapıt ile katılabilirler. Yapıtlar daktilo ya da bilgisayar ile yazılmış olmalıdır. Her yapıt için ayrı rumuz kullanılacaktır. Rumuzlar en fazla 8 harften oluşacaktır. Yapıtlar, 6 kopya halinde bir zarfın içine konmalıdır. Yapıtların bulunduğu zarfın üzerine rumuzlar yazılacaktır. Ad-soyad, öz geçmiş, adres, telefon bilgileri içeren ayrı bir zarf hazırlanacak, bu zarfın üzerinde ise yapıtların rumuzları yer alacaktır. Şiirlerin bulunduğu kağıtlara isim, adres, telefon bilgileri yazılmayacaktır. Sadece rumuz yazılacaktır. Sonuçlar, 1 Kasım tarihinde belediye tarafından açıklanacak olup, dereceye girenlere ödülleri ise 23 Kasım tarihinde fuar açılışında verilecektir.'

Kaynak: AA