112 Bin TL'lik Mama Hırsızları Adliyede

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, piyasa değeri 112 bin TL olan kedi ve köpek maması çalan hırsızları yakaladı.

112 Bin TL'lik Mama Hırsızları Adliyede
Edinilen bilgilere göre hırsızlar, 11-18 Eylül tarihleri arasında Sazova mahallesinde bir iş yerine ait depodan piyasa değeri 112 bin TL olan bin 261 paket kedi ve köpek maması çaldı. Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı operasyon başlattı. Ekipler, mamaların piyasa değeri 38 bin TL olan 420 adedini kiraladıkları kamyona yükledikten sonra, bu ürünleri bir petshopa indirdiğini tespit etti.

Eş zamanlı operasyon düzenlendi

Hırsızlık olayına karışan 5 şüphelinin kimliğini tespit eden ekipler, şahısları ikametlerine eş zamanlı operasyon düzenleyerek yakaladı. Yakalan M.I. (44) isimli şahsın 3 adet, A.S.Ö. (48) isimli şahsın 7 adet, H.İ.Ö. (22) isimli şahsın 1 adet, M.A (49) isimli şahsın 12 adet ve S.B (22) isimli şahsın ise 3 adet çeşitli suçlardan kayıtları olduğu tespit edildi. Şüphelilerin olay günü kullandıkları araçta yapılan arama da ise kedi ve köpek mamalarının bulunduğu depoya ait su borusundan kesilen musluk ele geçirildi.

Haklarında, ‘İşyerinden Hırsızlık ve Hırsızlık Malını Satın Almak’ suçundan adli işlem başlatılan şüpheliler adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA