Sandıklı'da 'Hoşgeldin Bebek' Projesi Devam Ediyor

Sandıklı Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Hoşgeldin Bebek' projesi devam ediyor.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, tarafından ilçede yeni bebek sahibi olan ailelere çeşitli hediyeler takdim ediliyor.

Sandıklı Belediye Düğün Salonunda bulunan evlendirme memurluğuna müracaat eden yeni bebek sahibi olan tüm ailelere, yeni doğan bir bebeğin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak olan bebek seti hediye ediliyor.

Belediye Başkanı Çöl, yaptığı açıklamada, uygulamanın bir seneden bu yana devam ettirildiğini ve bu uygulama ile minik bebeklerin ilk hediyesini Sandıklı Belediyesi olarak vermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Sandıklı Belediyesi olarak, beşikten mezara kadar vatandaşların yanında olduklarını söyleyen Çöl, 'Yaklaşık bir yıl önce başlattığımız bu uygulama ile yaklaşık 700 bebeğimize ilk hediyelerini verdik. Ailelerimize iş yoğunluğumuzdan fırsat buldukça hediyelerini kendim takdim etmek için çaba gösteriyorum. Bütün bebek sahibi ailelerimize Allah evlat acısı göstermesin, dinini, vatanını, bayrağını seven bireyler olarak yetiştirmeyi nasip etsin.' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA