Muhasebecilere Yapılandırma Ve Matrah Artırımı Konularında Seminer

Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile Vergi Dairesi Başkanlınca ortaklaşa düzenlenen seminerde üyeler bilgilendirildi.

Muhasebecilere Yapılandırma Ve Matrah Artırımı Konularında Seminer
Odaya ait Onursal Başkan İlker Özokcu Çok Amaçlı Salonunda yapılan seminere, Vergi Dairesi Başkanı Şahin Demirci başta olmak üzere, daire müdürleri ile çok sayıda oda üyesi katıldı.

Seminerde "6736 sayılı kanun kapsamında Yapılandırma ve Matrah artırımı işlemlerinde karşılaşılan sorunlar" yer alırken, oda Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Ertoy ile Vergi Dairesi Başkanı Şahin Demirci birer konuşma yaptı.

Konu ile ilgili Ağustos ayı içerisinde Sosyal Güvenlik Kurumu ile birlikte üyelere bir sunum yaptıklarını hatırlatan Yönetim Kurulu Başkanı Ertoy, "6736 sayılı kanun ile odalara olan aidat borçları da yapılandırma kapsamına alındı.Bizde oda olarak programlarımızı ayarlayıp başvuruları kabul etmeye başladık. Aidat borcu olan üyelerimize tebligatları çıkarttık. Borcu olan üyelerimizin bu fırsatı değerlendirmelerini rica ediyorum. Başvurular Ekim ayı sonuna kadar yapılabilecek, ödemeler ise Kasım ayından başlamak üzere 9 eşit taksitte olacak" dedi.

Oda başkanı Neşet Ertoy, seminere konuşmacı olarak katılarak üyeleri bilgilendiren Grup Müdürü Hüseyin Acar ile Vergi Dairesi Ahmet Çetin’e teşekkür etti. Seminer, üyelerin yönelttiği soruların uzmanlar tarafından cevaplandırılması ile son buldu.
Kaynak: İHA