Genel Müdür Coşkun Misafirlerini Ağırlıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı ve yönetimini makamında ağırladı.

Genel Müdür Coşkun Misafirlerini Ağırlıyor
Manisa Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı, Genel Sekreter Neslihan Kırlı, Başkan Vekili Nazif Beygıt ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Ödeker, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’u ziyaret etti. Atıksu Arıtma Dairesi Başkanı Erdal Nohutçu da yer aldı. Ziyarette, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kırlı, Genel Müdür Coşkun’a yeni görevinde başarılar diledi. Kırlı, “Yaşar Coşkun, Manisa için çalışmayı düstur edinmiş biri. Bu önemli görevde kendisine başarılar diliyorum. Allah utandırmasın” dedi.

Genel Müdür Coşkun’dan Halil Kırlı’ya teşekkür

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Halil Kırlı’ya ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Genel Müdür Coşkun, “Manisa’mız için çok önemli olan Madeni Sanatkarlar Odası gibi STK’lardan destek görmek beni çok memnun ediyor. Manisa’mıza en iyi hizmeti verebilmek için bu makamda bulunuyoruz. İlimiz için elimizden geleni yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Desteklerini esirgemeyen, bizleri bu yolda yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim. Manisa’mızı daha ileri seviyelere taşıyabilmek için her türlü işbirliğine MASKİ olarak açığız” diye konuştu.

Kaynak: İHA