Başkan Yılmaz, Bolamanlı Dolmuş Esnafının Sorunlarını Dinledi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa ilçesine bağlı Bolaman Mahallesi’nde bulunan Dolmuşçular Kooperatifi’ne gerçekleştirdiği ziyarette dolmuşçuların talep ve sorunlarını dinledi.

Başkan Yılmaz, Bolamanlı Dolmuş Esnafının Sorunlarını Dinledi
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı Bolaman Dolmuşçular Kooperatifi Başkanı Hasan Serdaroğlu ve yönetimi karşıladı.

Ziyarette ilk olarak Bolaman Dolmuşçular Kooperatifi Başkanı Hasan Serdaroğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a talep ve sorunları iletti.

Başkan Serdaroğlu güzergah üzerindeki eksik yolcu durakları, Anadolu Lisesi kavşağındaki durak yerinin Büyükşehir İmar İşleri Müdürlüğü tarafından yer tespiti araştırılarak en uygun yere koyulması, köfteci yanındaki durak sorunu, Bolaman merkezde araçların gelişi güzel park edilerek görüntü kirliliği oluşturmaması için otopark yapılması, bu oto parkın kayık çekeğinin içerisinde duvar kenarına doğru dizilerek kayıkçılara zarar vermeden düzenlenerek hizmete sunulması konusunda isteklerde bulundu. Karşılıklı görüş alış verişi, çay sohbeti şeklinde geçen ziyaret kooperatif üyeleri açısında oldukça olumlu geçti.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ise toplu taşımayla alakalı Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ni örnek aldıklarını belirterek, “Bununla alakalı bir üniversiteden teknik ekip görevlendirdik. Kimseyi mağdur etmeden toplu taşımayı her kooperatifin yolcu sayısına göre bir çatı altında toplamayı hedefliyoruz. Tüm kooperatif çalışanları, yöneticileri, şoförler odası başkanlarıyla beraber koordineli bir çözüm üreteceğiz” dedi.

Kaynak: İHA