Vodafone Red Famous Cup 24-25 Eylül'de

Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları'nın 11'incisi, Bodrum Körfezi'nde 24-25 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Vodafone açıklamasına göre, Bodrum Açıkdeniz ile Bodrum Marina yat kulüpleri tarafından Vodafone Red sponsorluğunda düzenlenecek yarışlar, Türkiye'nin sevilen yüzlerini bir araya getirecek.

Vodafone Red Famous Cup'ta Çağla Şikel, Ivana Sert, Gani Müjde, Belma Canciğer, Billur Kalkavan, Ayşe Kucuroğlu, Başak Sayan, Ersin Korkut, Büşra Pekin, Yonca Evcimik, Elif Ece Uzun, Özlem Kaymaz, Nilperi Şahinkaya, Anıl Altan, Pelin Akil, Pınar Aylin, Gökhan Türkmen gibi sanat, spor ve medya camiasından isimler, profesyonel sporcularla beraber yelken açarak yaza veda edecek.

Vodafone Red Famous Cup'ta bu yıl da katılımcı ve izleyiciler için çeşitli dijital kolaylıklar sunulacak. Buna göre, açık denizde yarışan tekneler Vodafone 4,5G ile anlık takip edilecek. Ayrıca, 'www.redfamouscup.com' sitesinden organizasyonla ilgili tüm detaylara ulaşmak, teknelere ilişkin istatistikleri ve konum bilgilerini harita üzerinden anlık takip etmek mümkün olacak.

Vodafone makinelerarası iletişim (M2M) teknolojisine dayalı özel bir takip cihazıyla donatılacak teknelerin lokasyon, hız, yön, isim ve toplam kat ettiği mesafe gibi performans bilgilerine uzaktan anlık erişim sağlanacak.

Her teknede bulunacak Cepte Wi-Fi kablosuz modemle yarışçılar Vodafone 4,5G bağlantısıyla her an internete bağlanma imkanı sunulacak. Yarışların 360 videosu etkinlik sonrasında Vodafone Türkiye YouTube kanalından izlenebilecek.

Vodafone Red Famous Cup'a katılan ünlü ve yarışçılar, yarıştıkları tekneleri 'En Sosyal Tekne' yapabilmek için '#FamousCup16' etiketiyle gerçekleştirecekleri paylaşımlarla sosyal medyada rekabet edecek. Teknelerdeki yarışçı ve ünlülerin Instagram'da paylaşacakları fotoğraf ve videoların alacağı toplam beğeni sayısına göre 'En Sosyal Tekne' belirlenecek. Kazanan ekibin üyelerine Vodafone Smart pro 7 akıllı telefon hediye edilecek.

Kaynak: AA