Süleymanpaşa Belediyesinden Tekirdağspor'a Kombine Desteği

Süleymanpaşa Belediye Meclisi’nin Eylül ayı toplantısında aldığı karar doğrultusunda engelli vatandaşlarımıza 150 adet Tekirdağspor kombine kart dağıtımı gerçekleştirildi.

Süleymanpaşa Belediyesinden Tekirdağspor'a Kombine Desteği
Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen kombine kart dağıtımına Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın yanı sıra, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral ile Süleymanpaşa Engelsiz Yaşam Derneği ve Tekirdağ Sakatlar Derneği temsilcileri katıldı.

“150 adet Tekirdağspor kombine kart engelli vatandaşlarımıza teslim edildi”

Süleymanpaşa Belediyesinin engelli vatandaşların sosyal hayatın içerisinde daha fazla yer alabilmeleri ve toplumsal olaylara dahil olabilmeleri amacıyla yürüttüğü engelli rehabilitasyon projeleri kapsamında engelli vatandaşlara sunduğu diğer teknik hizmetlerin yanı sıra alınan 150 adet Tekirdağspor kombine kart engelli vatandaşlara teslim edildi.

"Engelli vatandaşlarımız sosyal hayatın içinde olsun diye çalışıyoruz"

Etkinlikte engelli vatandaşlara sundukları hizmetler hakkında konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Engelli vatandaşlarımız hayatın içinde kendilerine daha çok yer bulsun, sosyal hayatın içinde olsun diye başlattığımız engelli rehabilitasyon projemizde Süleymanpaşa’da yaşayan engelli vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmetler var. Engelli vatandaşlarımızı SEKOMER çatısı altında toplayarak tüm çalışmalarımızı koordineli bir halde yürütüyoruz. SEKOMER araçlarıyla engelli vatandaşlarımızın ilçe merkezi içindeki ulaşım hizmetlerine destek oluyoruz. Engelli vatandaşlarımıza akülü ve manuel olmak üzere tekerlekli sandalye dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Ayrıca dağıttığımız tekerlekli sandalyelerin bakımı ve tamirini de üstleniyoruz. Engelli ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın evde bakım hizmeti ile günlük yaşam ihtiyaçlarını karşılıyoruz" diyerek bilgi verdi.

"Biz engelsiz bir Süleymanpaşa için çalışıyoruz"

Başkan Eşkinat, "Ama bunlar işin arka kısmı biraz da teknik kısmı. Bizim amacımız engelli vatandaşlarımızı da sosyal hayatın içerisine alabilmek. Biz engelsiz bir Süleymanpaşa için çalışıyoruz. Süleymanpaşalı engelli vatandaşlarımızı günlük hayatın içerisinde ve toplumsal olaylara dahil oldukları şekilde hayal ediyoruz. Ve bu hayal için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Taraftarsız Tekirdağspor olmaz"

Konuşmasının sonunda Tekirdağspor’un şehrin temsilcisi, dış dünyadaki yüzü olduğundan bahseden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Tekirdağspor kendine düşeni yapıyor. Sahada galibiyetler, şampiyonluklar için çalışıyor. Tekirdağspor’u iç saha ve dış saha maçlarında desteklemek de bize düşen görev. Taraftarsız Tekirdağspor olmaz" şeklinde sözlerini noktaladı.
Kaynak: İHA