MASKİ'den Alaşehir'e Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, MASKİ’nin çalışmalarını incelemek üzere Alaşehir ilçesine giderek çeşitli ziyaretlerde bulundu.

MASKİ'den Alaşehir'e Ziyaret
MASKİ Genel Müdürlüğünün, yürüttüğü çalışmaları yerlerinde incelemek için ilçede bulunan Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Akif Ceylan ve MASKİ İlçe Sorumlusu Halil Koç’u makamlarında ziyaret etti.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, MASKİ İlçe sorumlusu Halil Koç ile MASKİ hizmet binasında bir araya geldi. Aslay ile Koç, Alaşehir ilçe merkezi ve mahallerinde MASKİ ekiplerince yürütülen çalışmalar hakkında görüştüler. MASKİ ilçe binasının ardından Aslay, Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Koordinatörü Akif Ceylan ile birlikte, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Babası Cemal Ergün’ün vefatının 7. günü dolayısıyla ilçe merkezinde gerçekleştirilen hayır lokması dağıtımına katıldı.

Daha sonrasında Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörlük binasında, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’ nin ilçede sürdürdükleri çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Alaşehir yatırımlarla gelişiyor

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ı makamında ziyaret etti. Aslay ve Koç, MASKİ Genel Müdürlüğü’nün ilçede sürdürdüğü kanalizasyon altyapı döşeme, içme suyu şebeke hattı yenilemeleri ve sondaj çalışmalarıyla ilgili görüşme yaptılar. Genel Müdür Yardımcısı Aslay, “Manisa’mızın gelişmiş ilçelerinden biri olan Alaşehir ilçemizdeki çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. İlçemizin her anlamda kalkınması ve ilerlemesi için elimizden geldiğince çaba göstererek bölgeye önemli yatırımlar yapıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA