Kırmızıtoprak Mahallesinden Başkan Kurt'a Teşekkür

Odunpazarı Belediyesi tarafından Kırmıztoprak mahallesinde yapılan Halk Merkezi önünde toplanan bir grup vatandaş, Başkan Kazım Kurt’a teşekkür etti.

Kırmızıtoprak Mahallesinden Başkan Kurt'a Teşekkür
Odunpazarı Belediyesi tarafından Kırmızıtoprak mahallesine yapılan Halk Merkezi kısa sürede vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Merkezde açılan kurslara kayıtlar kısa sürede tamamlandı. Belediye tarafından yapılan Halk Merkezi önünde toplanan bir grup vatandaş getirilen hizmetten dolayı Belediye Başkanı Kurt’a teşekkür etti.

Grup adına konuşan Kevser Candemir, uzun yıllardır böyle bir taleplerinin olduğunu belirterek, “Biz mahalle halkı, kadınlarının ve çocuklarının daha verimli ve aktif bir zaman geçirebilmeleri için, burada açılan kursların halkımıza katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Mahallemizde sosyal ve kültürel faaliyetlerin bu şekilde daha iyi bir şekilde canlanacağını düşünüyoruz. Mahalle halkı olarak bu merkezi ne kadar çok istediğimizi zaman içerisinde gösterdik. Kurs kayıt tarihlerinin başladığı günden itibaren Kırmızıtoprak mahallesi halkının kursa gösterdiği ilgi, kayıtlarının kısa sürede dolmasıyla görülmektedir” dedi.

Kaynak: İHA