İhlas Vakfı'ndan İHA Genel Müdürü Hamit Arvas'a Hayırlı Olsun Ziyareti

İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Av. Mehmet Okyay, İhlas Haber Ajansı Genel Müdürlüğü görevine atanan Hamit Arvas’ı ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

İhlas Vakfı'ndan İHA Genel Müdürü Hamit Arvas'a Hayırlı Olsun Ziyareti
İHA’nın İhlas Medya Plaza’da bulunan merkezinde gerçekleşen görüşmede Okyay, “İHA’nın yurt içi ve yurt dışında ihtiyaç duyacağı yetişmiş insan ihtiyacı, vakfımız bünyesinde oluşturduğumuz ve tüm mezunlarımızın öz geçmişlerinin bulunduğu AkademiCV.com sitesi üzerinden karşılanabilir” dedi.

İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Av. Mehmet Okyay, İhlas Vakfı’nın yurt faaliyetlerinden de bahsederek yurt içinde 38 öğrenci yurdu ile 3 bin 500, yurt dışında 17 öğrenci yurdu ile 500 toplamda 4 bin öğrenciye hizmet verdiğini, 33 ülkeden gelen, 300 civarında öğrenciyi yurtlarda barındırdıklarını, yurt dışında 14 ayrı ülkede faaliyetlerinin bulunduğunu belirtti.

Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği kurban, Ramazan, iftar ve yardım organizasyonları yaptıklarını da vurgulayan Okyay, vakıf olarak yaptıkları etkinlikleri haber olarak tüm dünyaya duyurdukları için de İHA’ya teşekkürlerini iletti.

İhlas Haber Ajansı Genel Müdürü Hamit Arvas da İhlas Vakfı yurtlarında kalarak basın yayın alanında eğitimlerini tamamlayan mezun gençlerle İHA’da beraber çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını belirtti.

Arvas ayrıca yurt dışında bulunan mezunlarla da temasa geçip, bulundukları ülkelerden haber geçmelerini talep edeceklerini söyledi.



Görüşmenin sonunda Mehmet Okyay, günün hatırası olarak hattat Safi Efendi’nin yazdığı, İmamı Rabbani Hazretlerinin isminin bulunduğu tabloyu, Hamit Arvas’a takdim etti.
Kaynak: İHA