Hemşirenin Otobüste Darbedilmesi

MHP Bodrum İlçe Başkanlığınca, Çekmeköy'de belediye otobüsünde bir hemşirenin darbedilmesine pankart asarak tepki gösterildi.

İlçe Başkanlığı, hemşire Ayşegül Terzi'nin şort giydiği için saldırıya uğramasına tepki göstererek, parti binasına 'Kadına şiddete hayır, bir kadına tekme atmak yalnızca karnındaki bebeğin hakkıdır' yazılı pankart astı.

MHP Bodrum İlçe Başkanı Cengizhan Sancar, gazetecilere yaptığı açıklamada hem kadına hem çocuğa şiddet uygulanmasına karşı olduklarını söyledi.

Bu tür davranışları kabul etmelerinin söz konusu olmadığını ifade eden Sancar, 'Hiç bir insanın başka bir insana müdahale etmesini istemiyoruz. Bu tür saldırılar bir türbanlı arkadaşımıza da yapıldığı taktirde bir kutuplaşma yaşanacağını düşünüyoruz. Bunları yapanlara en ağır cezanın verilmesini istiyoruz.' ifadesini kullandı.

Sancar, bu tepkiyi herkesin göstermesi gerektiğini ifade ederek, sosyal medyada paylaştığı pankart fotoğrafının erkekler tarafından da fazla beğeni almasının kendisini ayrıca mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA